2. joulukuuta 2012

Ensimmäinen adventti: lumitähtiä

Ihanaa, nyt saa ihan luvan kanssa laitella kotia joulukuntoon ja ennen kaikkea kaivaa kaikki valot pihaa ja kotia valaisemaan. Toki pihalle laitoimme puihin valot lämpimämpien päivien aikana: johdot eivät ole kohmeessa ja musta piha VAATII jotain piristystä. Nyt pakkasta on -12 ja luntakin jo kivasti mäenlaskua ajatellen.

Mutta tässä nyt päivän askartelujen tulosta: lumitähtiä/-hiutaleita voipaperista. 4-vuotias osallistui leikkaamiseen, mutta kuva piti piirtää ensin paperiin. Ja mieskin teki pari lumihiutaletta, kun valitin jo käsien kramppia :) Kuvien otto lumihiutaleista onkin sitten ihan eri juttu: heijastukset ja pimeys on ihan mahdottomia. Jos joku voisi vähän vinkata miten otetaan ikkunasta kuva, ilman että tulee tupla tai triplaheijastuksia ja että olisi vielä tarkkuuttakin... Mutta saatte ehkä jonkun käsityksen.


Verhotangossa on ripustettuna myös kaupan muovitähti, johon suuntaan katosta kohdevalon. Vielä teemme pari pientä hiutaletta koloihin, kun on testaamatta erilaisia leikkausmalleja (mm. tonttulakki).

Toiseen ikkunaan emme ajatelleet laittaa montaa hiutaletta, kun joulukuusi tulee eteen. Mutta ehkä innostumme leikkelemään lisää pitkin joulukuuta.

Enkeleitä ja kuusia
Sydämiä
Ulkokuva takapihalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti