29. elokuuta 2013

Puuvarasto lähes valmis

Nyt on ulkoverhouslaudat, räystään aluslaudat, ikkunan pielet ja nurkkalaudoitukset paikoillaan ja maalattuna. Puutarhavajan ovi on maalattu kertaalleen ja paikoillaan (ikkunalasina on toistaiseksi kasvihuoneen kennolevyä). Vielä pitäisi tuo varaston "sokkeli" päällystää jollakin, kun nyt se paistaa silmiin. Ehkä jotain tummaa rimoitusta, jota varaston takana voi jatkaa alemmaksikin. Ja tietysti isompi ovi puuvarastoon. Asia on mietinnässä...



Mies teki oven itse ja minusta siitä tuli hieno :) Ihan oikean oven näköinen. Karmien ympäri laitetaan peitelistat, kunhan viereinen iso ovi on rakenneltu.


Nurkkalautojen maali on Vinhaa, sävynä Ukko. (Sillä maalasimme myös linnunpöntön, joka pääsee talvipesäksi puuhun. Keväällä vähän myöhästyimme pönttöjen kanssa, mutta tarvitsevat ne linnut talvellakin suojaisia koloja.)

Seuraava projekti on leikkimökin katon viimeistely. Sitten jatketaan vielä aitojen tekoa: nyt ne on vain jotenkin kyhätty paikoilleen ja estävät lasten putoamista kiviseen rinteeseen. Voi tietysti olla, että lasten varovaisuus kasvaa nopeammin kuin meidän aidat... Mutta on aidoista sekin hyöty, että peura- ja nykyään hirviperheetkin pysyvät loitommalla tai ainakin joutuvat kiertämään vähän kauempaa tullessaan pihamme apajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti