25. huhtikuuta 2012

Kattotuoleja leikkimökkiin

Mies mittaili ja sahasi ja ruuvasi ja mittasi uudelleen ja vähän purki ja ruuvasi taas. Nyt alkaa kattotuolit olla mitoissaan, mutta ei vielä aivan paikallaan. Pian voisi harjakaisia miettiä, sillä eikös niitä vietetä, kun mökki on harjakorkeudessaan? :)

Kuvan vasemmassa reunassa luumupuun alku kanaverkon suojissa. Hento verkko ei toimi meidän lumimäärien kanssa, joten ensi syksynä mietitään vähän tukevampi ratkaisu peura- ja pupupopulaatioiden popsimisintoa vähentämään.


Alla näkyy mihin leikkimökki sijoittuu etuovelta katsottuna. Keinujen paikka ei ole pysyvä, mutta siinä lapset viihtyvät hetken, kun äiti ja isi rakentaa. Iso kuusen varjo levittyy pihalle aamupäivällä, joten kuusi saa täten kaatomääräyksen. Tai oikeastaan kyseinen puu varjostaa tulevan kasvihuoneen paikkaa, joten tuskin tässä nyt enää pitää miettiä säästetäänkö puu. Muutenkin ahdistaa (koska kasvihuoneelle ei meinaa löytyä riittävän valoisaa ja lämmintä paikkaa!!) olla vähän täällä puupussin perällä, vaikka toki sitä joskus varjoakin kaipaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti