28. huhtikuuta 2012

Leikkimökin huopakatto

Leikkimökkiin saatiin lisää kattolautoja ja ne mies naputteli tänään paikalleen. Myös seinälaudoitus pääsi hyvään vauhtiin ja puuttuu enää etuseinän pikkupätkät ja takaseinän eläosa. Alushuopa asennettiin ja nyt pitää odottaa aurinkoa, että huopa liimautuu (tai jotain). Palahuovat asennetaan sitten joskus, mutta periaatteessa rakennelma on nyt sateensuojassa.







Ikkunat ja ovi ovat vähän vaiheessa. Ensi viikolla pitää hakea ovi- ja ikkunamaalia ja ehkä kittiä, jos kunnostamme vanhat ikkunat perinteisesti. Kitti kyllä vaikutti olevan kiinni melko hyvin, mutta puhdistusvaiheessa sitä voi irrota, eikä sitä oikein muulla voi paikata kuin kitillä. En ole perehtynyt perinnerakentamiseen, mutta kaipa sitä nyt pari ikkunaa saa kunnostettua toimiviksi. Ovena on joku puolivalmis 80-luvun peiliovi. Se vaatii vielä työtä, että siitä saa mökkimäisen ja toimivan (kaikki helat puuttuvat). Ja oven väriä emme tiedä.

Tänään kävimme katsomassa teatterissa Risto Räppääjä vauvana. Oli kyllä hauska esitys, vaikka 1-vuotiaamme väsähti kesken ja nukahti isän syliin. Pimeys yllättää vielä aikaisin eli tyttöjen nukkumaan mentyä ei pihalla voi enää kauaa touhuta. Ehkä ihan hyvä ettei aja itseään aivan piippuun kesän alkuun mennessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti