6. kesäkuuta 2013

Pohjoispuolen saunaterassi osa 3

Nyt voi saunaterassilla jo vilvoitella ja nauttia aamukaffeita :) En tosin ole vielä ehtinyt kumpaakaan: kahden lapsen äitinä aamut ovat härdelliä, vaikkei minnekään edes ole kiire lähteä. Iltaisin taas ei jaksa enää saunoa...



Amppelien sijoitus perustuu pääasiaan. Eli päätään ei sitten kopsauta noihin teräviin rautoihin niin helposti kun amppelit näkyvät helpommin.

Kalusteet Ikeasta
Kansilaudat on nyt katkaistu oikeaan mittaansa ja ruuvailtu paikoilleen siltä osin kuin se oli helppoa. Portaiden teko yläterassilta grillitasanteelle ja taas alas juureskellarille tuottaa enemmän päänvaivaa. Kaksi kertaa nousu plus etenemä pitäisi tuottaa 63 cm, mutta ei se nyt mene niin. Ei kyllä ole muutkaan portaamme ulkona tuota mittaa: tulokseksi taitaa tulla 62 cm. Mutta tuo 63 cm onkin kai ohjeellinen (tai maksimi) eikä ehdoton. Nousuksi haluaisimme 14 cm ja etenemäksi kokonaisia terassilautoja 3 kpl. Sillä kaavalla tulee ihan hyvät portaat, jos ne vaan saadaan sopimaan maastoon. Nyt on jo tehty piirustuksiin työtä helpottavia muutoksia, mutta niitä tehdessä taas muistimme miksi portaat ja tasanteet oli piirretty niin kuin ne oli.

Tästä pitäisi portaiden lähteä ylöspäin.

Tässä pitäisi olla grilliterassi. (Ja uusi grilli.)

Tästä pitäisi portaiden mennä alaspäin grillitasanteelle.
Kyllä tästä vielä valmista tulee. Jotenkin. Mutta menemme ensi viikonloppuna tekemään toisille terassia. Siellä on vähemmän portaita mietittävänä ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti