19. toukokuuta 2012

Paneelien ja ikkunakarmien maalausta

Eilen maalasin sisäpaneeleita vaaleanpunaiseksi (Tikkurilan Symphony värikartta H337). Ensimmäinen kerros ei peitä vielä mitään ja valmiiksi valkoiset paneelit ovat hyvin erivärisiä yhden maalauskerroksen jälkeen. Vaatii ainakin kaksi kerrosta varmaan lisää. Yläosan ruuvit on pakkeloitu ja tänään hion niitä ja pääsee ehkä yläosaakin maalaamaan. Siitä tuleekin aika vihreä... Jotain raitamaalausta taidan koittaa peräseinälle, kun järkeilin niin, ettei tapettiliisteri pysy kosteassa ja liimalla en halua laittaa, että tapetin olisi sitten saanut irti tarvittaessa. Loput kattopaneelit pitää myös laittaa tänään.


Mies maalasi ikkunakarmit ja -puitteet Jehulla. Tänään ne saanevat varsinaista maalia päälleen. Huomenna nekin voi asentaa paikoilleen ja laittaa lasit ja sitten mökki onkin jo leikittävissä! Uskomatonta, että olemme jo tässä vaiheessa, kun luulin että touhuun menee koko kesä. Nyt ei kesä ole vielä edes alkanut täällä etelässä: kovin on viileää ja tuulista.


Mutta nyt ensin harvavointitalkoisiin naapurin kanssa. Siivoamme tienvierustat isommalle tielle saakka ja jos vaikka omankin pihan jaksaisimme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti