28. toukokuuta 2012

Leikit käyntiin leikkimökissä!

Oujes! Leikit pääsivät tänään käyntiin leikkimökissä sateisen iltapäivän päätteeksi. Muutama hankalammin mitattava lista puuttuu, mutta verhokiskot ovat paikallaan, lattialistat, oven lukko ym. Ensimmäisen verhonkin sain valmiiksi kioskin ikkunaan, mutta toiseen täytyy hakea lisää vihreää pitsiä. Raitakangas on vähän hankalammin ollut mekkojen ompeluun käytettävissä, joten sopi aivan loistavasti verhotarkoitukseen. Matto, joka pilkahtaa kuvan alareunassa, on makkarin vanha matto. Se on rakenteeltaan kaksinkertainen, joten aivan ihanteellinen se ei ole mökkikäyttöön. Kudon sitten joskus nopeasti kuivuvan räsymaton vanhoista vaatteista tai ostan polypropyleenista (vai-mikä-se-nyt-on) tehdyn valmismaton. Mutta väreiltään menee nyt parhaiten varastossa olevista matoista.



Muovikeittiö sai nyt lähteä sisältä ja menettelee, kunhan saamme puisia kalusteita. Pöytäkin on vanha: kaipaisi hiontaa ja maalia. Tuoleja käydään hakemassa Ikeasta ja yksi arkku mummulasta. Hyllytilaa pitää ruveta nikkaroimaan pian, sillä laatikot ja hyllyt pursuilevat tuota keittiökamaa. Posliiniastiastojakin on kolme neljän kupin settiä! Hirveesti siis kahvikekkereitä varmaan tulossa :)


Täytyy mennä nyt untenmaille, sillä huomenna siivoamme heti aamusta mökin terassia ja tietysti juomme kamalasti kahvia ja syömme jotain haipiirakkaa (yksi hai-sorminukke on kuulemma tuoretta kalaa). Kohta koittaa mökin viralliset avajaiset leikkikavereille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti